RENS OG DESINFICERER LUFTEN EFFEKTIVT FOR VIRUS OG BAKTERIER

UV-C stråler er gennemprøvet igennem mange år, og har vist sin store effektivitet, som nok den bedste aktive løsning, til at bekæmpe vira og bakterier.

LumeeLamp giver dig sikkerhed og tryghed for at have de bedst tænkelige omgivelser, uden bakterier og virus. LumeeLamp bekæmper ikke blot virus som f.eks. Corona (Covid 19) men også mutationer som Omikron B5 og Delta varianterne samt RS-virus. I vinterhalvåret når vi hoster og nyser mens vi spreder influenza, her er UV-C luftrenseren meget effektiv mod sygedag. Bakterier som stafylokokker og salmonella, bekæmpes også meget effektivt.

Dokumenterede test har bevist at indeluft som har passeret gennem lampen en gang desinficeres og fjerner 99,9% af vira i aerosoler og luft. Bekæmper også skimmelsvampens overflade og minimerer de luftvejs gener der følger med skimmelsvamp. Luftrenseren er forsynet med kulfilter som støtter rensningen af indeluften.

Luftrenser Dual 36 F
KØB BESKYTTELSE NU
tEGNING ÅBEN OG LUKKET FUNKTION
se modeller Se mere. dobbelt funktion

SLIP EFEKTIVT FOR VIRUS OG BAKTERIER!

Brug af UVC-lys til at kontrollere COVID-19-pandemien gennem omfattende desinfektion er en meget effektiv og bæredygtig løsning (uden brug af ozon eller kemi), som er blevet testet af flere institutioner og undersøgelser. Metoden er effektiv til at kontrollere bekæmpelse af SARS-Covid-19. Da vira ikke bliver resistent mod UV-C lys er dette en effektiv løsning også mod kommende mutationer som f.eks Delta varianten.

UV-C stråling har været brugt på hospitaler og i medicinalindustrien i årtier, som desinfektion af operationsstuer, produktion, forsker miljøer  og andre forhold, hvor et sterilt miljø er krævet, det gælder også i fødevareindustrien til desinfektion af fødevareemballager.

Lumeelamp luftrenser teknologi er i stand til at fungere i to tilstande: (dobbeltfunktion)

  • Filtrering og Desinfektion af indeluft (med lukket kammer), som kan gøres i nærværelse af mennesker.
  • Desinfektion af rum, genstande og overflader i fravær af mennesker (åbent UV-C-kammer).