Er der skimmelsvamp i din bolig

Mange døjer med svampesporer i deres hus, som kan forårsage astma og andre kroniske luftvejsproblemer m.m.

LumeeLamp renser luften for disse skadelige svampesporer i luften og kan rense overflader for skimmelsvamp og andre svampesporer.

LumeeLamp er en fantastisk hjælp, til at få et langt sundere indeklima.

Skimmelsvamp ved vindue
lumeelamp lukket
tEGNING ÅBEN OG LUKKET FUNKTION
Dual 36 F Dual 95 F

Hvordan kan Lummelamp hjælpe dig.

Hvis du døjer med skimmelsvamp i din bolig, kender du sikkert allerede generne og de skadelige virkninger, det har på jeres indeklima og helbred.

Lumeelamp luftrenser bekæmper skimmelsvampens overflade på overflader (vægge, loft, gulve, vinduer m.m.), ved at ventilere luften gennem UV-C lyskammeret i Lumeelamp elimineres de svampesporer, som findes i luften til gene for dit helbred. Lumeelamp bekæmper dermed effektivt de svampesporer i dit hus, som kan forårsage astma og andre kroniske luftvejsproblemer m.m.

LumeeLamp er den mest effektive metode til at dræbe bakterier og vira – herunder også skimmelsvamp.

Så nemt er det:
Placer LumeeLamp i det rum, du ønsker renset for skimmelsvamp sporer, bakterier eller vira.

Når luften ventileres forbi UV-C lyset vil denne nu eliminere de skadelige svampesporer.

UV-C lys, har igennem adskillelige år bevist sin fantastiske effektivitet, både inden for vandrensning, fødevareproduktion og medicinalindustrien, nu kan du udnytte effekten i dit hjem.

LumeeLamp UV-C lys dræber på kort tid alle kendte former for bakterier, vira, pollen og svampesporer fra skimmelsvamp.

Bekæmper effektivt luften for skadelige svampesporer i dit hus, som kan forårsage astma og andre kroniske luftvejsproblemer m.m.

Ifølge Sundhedsstyrelsen vurderes det, at hvis man opholder sig i en bolig med dårligt indeklima, kan det give sig udslag i de såkaldte indeklimasymptomer som f.eks. åndedrætsbesvær, irriterede slimhinder, hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Symptomerne kan også være røde og fugtige øjne, samt løbende næse.

Mange døjer med disse gener på grund af svampesporer i deres hus, som kan forårsage astma og andre kroniske luftvejsproblemer m.m. men der er en effektiv løsning.

Har du en almindelig størrelse bolig, med gennemsnitlige rum størrelser, anbefaler vi Lumeelamp Sterilizer Dual 36F

Har du en stor bolig, med større rum, anbefaler vi Lumeelamp Sterilizer Dual 95F

Vi ønsker alle sundhed og et godt liv for vores familie og os selv.

LumeeLamp renser ikke blot luften for disse skadelige svampesporer i luften, men renser også overflader for skimmelsvamp og andre svampesporer. Viste du, at husstøvmider følger med høj luftfugtighed og skimmelsvamp. Disse er en endnu større helbredsrisiko.

Lumeelamp UVC luftrenser er en helt igennem fantastisk hjælp, til at få et langt sundere indeklima. Den effektive UV-C luftrenser, er helt enkelt en fantastisk god investering i din families sundhed og trivsel.

Er du klar til at sikre dit hjem et godt indeklima, uden skadelige virus og bakterier?

Hvis du virkeligt ønsker det bedste liv for din familie, så vil du gøre en fantastisk god investering i dig og din families trivsel, ved at anskaffe en luftrenser, der effektivt bekæmper disse skadelige svampesporer samt virus og bakterier. I den lange pollen sæson, bruger du Lumeelamp til at eliminere pollen i dit indemiljø. Pollen allergikere har nu et nyt middel i kampen mod generne fra høfeber. Luftrenseren er også et aktiv en kampen mod Corona og influenza.

Samtidig renser den også lokalet for dårlig lugt f.eks indelukkede rum eller fra kæledyr.

Har du en almindelig størrelse bolig, med almindelig størrelse rum, anbefaler vi Lumeelamp Sterilizer Dual NX som har flere nyttige funktioner.

Har du en stor bolig, med større rum, anbefaler vi Lumeelamp Sterilizer Dual NX100, som har flere nyttige funktioner.

køb Dual nx køb dual nx 100 Se mere, hvad er skimmelsvamp

N.B. Du bør altid prioritere at få renoveret din bolig, således at årsagen til skimmelsvampen forsvinder. Indtil det bliver en mulighed, kan du have stort helbredsmæssigt udbytte af, at benytte Lumeelamp til at rense dit indeklima for de skadelige svampesporer.

Skimmelsvamp ved vindue
Lejlighed med skimmelsvamp i hjørnerne