Generelt for alle LumeeLamp.

LumeeLamp er en innovativ løsning til omfattende desinfektion og inaktivering af SARS-CoV-2, og bevist at fjerne 99,9% af alle andre vira, bakterier og luftvejsgener fra pollen og skimmelsvamp.

Brugen af Lummelamp er den aktive metode til at bekæmpe virus smitte. LumeeLamp vil også være effektiv over for evt. nye mutationer af Corona vira, som f.eks. Omikron, Delta varianten og RS virus.

UV-C stråling har været brugt på hospitaler og i medicinalindustrien i årtier, som decinficering i forhold til medicin, samt decinfektion af fødevareemballager. Det er den første UVC-teknologi af flere slags af sin art (254 nm bølgelængde), der er i stand til at fungere i to tilstande: Desinfektion af rum, genstande og overflader i fravær af mennesker (åbent UV-C-kammer). Filtrering og desinfektion af indeluft (med lukket kammer), som kan gøres i nærværelse af mennesker. UV-C luftrensningen er med til sikre dig et sundt indeklima.

Patogener (sygdomsfremkaldende mikroorganismer) udvikler ikke resistens over for UV-C, og uskadeliggøres derfor sikkert i løbet af få minutter. Denne kombination er den mest effektive af alle kendte metoder til bekæmpelse af SARS-CoV-2-virus, samt andre vira og bakterier; desuden fjerner det allergener, fine støvpartikler (SMOG), giftige flygtige organiske forbindelser (VOC) og fjerner ubehagelige lugte fra luften.

Vores produkter er lavet af materialer af højeste kvalitet, og vi bruger kun komponenter fra velrenommerede producenter f.eks. Philips. LumeeLamp er de mest teknologisk avancerede enheder til overfladesterilisering og luftrensning ved hjælp af de nyeste teknologier og videnskabelige resultater i kampen mod COVID-19.

Enheden er lavet af stål dækket med en særlig beskyttende belægning med sølv ioner, der er modstandsdygtige over for UV-C stråling, hvilket sikrer fuld bruger sikkerhed. Denne enhed producerer ikke ozon i skadelige koncentrationer.

Filtrering og desinfektion af indeluft, kan gøres i nærværelse af mennesker.

Vores patenterede enheder bruger en kombination af UV-C-stråling med egen unik teknologi: Lumee Photocatalytic Ionization LPI.

De producerer ikke skadelig mængde af ozon.
Blåt uvc lys

Hvorfor vælge LumeeLamp.

BEKÆMPER VIRUS OG BAKTERIER

Brug af UV-C Light til at kontrollere COVID-19-pandemien gennem omfattende desinfektion, viser sig at være en meget effektiv og bæredygtig løsning, som er blevet testet af flere institutioner og undersøgelser. Effektiv bekæmpelse af SARS-CoV-2.

DESINFICERER INDENDØRS LUFT

Videnskabeligt bevist at indendørs luft desinficeres og fjerner 99,9% af vira i aerosoler og luft, der passerer gennem luftrenseren en gang. Fjerner også skimmelsvamp, pollen, bakterier og allergener i kombination med et kulfilter som støtter luftrensningen. (Folk kan være til stede, mens luft desinficeres)

Åben overflade desinfektion

DESINFICERER OVERFLADER

Ikke kun indeluft, men også overflader. UVC-lysdesinficerer grundigt (selv et par meter væk). Fjerner alle vira, skimmelsvamp og bakterier på meget kort tid.

SIKKERHED OG BESKYTTELSE

Enheden er lavet af rustfrit stål og aluminium med UV-C afvisende pulverlakering. Produceret efter IP20 klassifikationen, og stødbeskyttelses klasse 1 og CE godkendt.

Direkte UV-C stråling er skadelig for hud og øjne. Mennesker og dyr må derfor ikke opholde sig indenfor lysfeltet (rummet), hvor der benyttes åben lyskammer. For sikker anvendelse af Lumeelamp skal anvisningerne følges. LumeeLamp er sikker for mennesker og dyr, når den bruges i lukket tilstand.

ANVENDELSESOMRÅDER

  • Mandskabs og skurvogne
  • Skoler og børnehaver
  • Frisører og fysioterapeuter
  • Kontorer og konferencerum
  • Reception og kantiner
  • Cafeer og Restauranter
  • Apoteker og Jordemor
  • Undervisningslokaler Fitnesscentre

TESTEDE OG CERTIFICERET

Alle LumeeLamp Sterilizer produkter gennemgår restriktive kvalitetstest og har sikkerheds- og effektivitetstests leveret af uafhængige laboratorier.

Effekten af UV-C lys er dokumenteret og har været annerkendt og anvendt gennem årtier.

Test og Certifikater
LumeeLamp-APP-2-1

IOT APP-TEKNOLOGI

Ekstra: LumeeLamp findes også med en smart App, så du kan fjernstyre din enhed fra din Smartphone. Lumeelamp – appen er tilgængelig for gratis download fra App Store og Google Play. Du kan: Tænde og slukke for din enhed. Indstille til hvornår og hvor lang tid enheden skal være i drift. Kontrollere hvor mange drift timer lampen har været i brug, og få information om, hvornår du skal udskifte til en ny UV-C pære.

FORÆLDRE KONTROL

Mens enheden er i brug. Kan en mekanisk sikkerhedsfunktion, aktiveres således at den åbne tilstand ikke kan aktiveres uden at låse den mekaniske forældrekontrol op. Så ingen kommer til uforsætligt at åbne for det direkte lys. Dette betyder endnu mere sikkerhed.

UNIKT DESIGN

Innovativt og patenteret teknik og design, med dobbelt funktion. Udført i kvalitets materialer og ser ser den bare neutral og godt ud. LumeeLamp kan også bruges som en almindelig lyskilde ved at udskifte UVC-pæren med en almindelig PL-L-pære