LIDER DU AF HØFEBER OG ER GENERET AF         POLLEN ALLERGI?

Kan du tænke dig et fristed, hvor du kan slippe for alle de gener, der er ved at have pollenallergi?

Vil du gerne kunne trække vejret frit, få en god nats søvn og vågne veludhvilet op?

Få effektiv hjælp til din pollenallergi.

Få hjælp nu
Lider du af høfeber Luftrenser Dual NX
Pige med høfeber og Lumeelamp som eliminerer pollen allergi
Bedstemor med høfeber og en Lumeelamp NX

LIDER DU AF POLLEN ALLERGI

Mange døjer med gener fra høfeber og pollen allergi, også når de er indendørs. Er du generet af røde øjne, vejrtrækningsbesvær, hyppig nysen, hosten og har søvnproblemer.

Er du også fyldt op med øjendråber, næsespray og allergi medicin, som fylder mere i dine skabe end dine fødevarer. Tilligemed har en del allergimedicin nogle kraftige bivirkninger.

Har du også fået nok af alle symptomerne fra høfeber og pollen allergi.

Er dit inde miljø også fyldt med generende pollen, så mangler du virkeligt et fristed, hvor du kan trække vejret frit og ubesværet.

LumeeLamp renser effektivt luften, og den er nem at tage med dig, lige præcis hvor du har mest brug for den. På arbejde, i hjemmet, sommerhuset eller i campingvognen.

Lumeelamp kan være med til at gøre dit liv, mindre besværligt i løbet af pollen sæsonen. Lumeelamp renser luften for organiske stoffer herunder pollen, ved hjælp af effektfuld UV-C lys. Du får hermed et bedre inde miljø at opholde dig i med færre gener.

Her finder du den mest populære UV-C luftrenser model, til en særdeles rimelig pris.

køb nu

ER DU GENERET AF HØFEBER SYMPTOMERNE.

Gener som røde øjne der løber. Løbenæse eller hyppig nysen. En irriteret hals, hoste og vejrtrækningsbesvær. Det er med til at give koncentrationsbesvær og træthed også i dagtimerne. Det er symptomer som påvirker dig i din hverdag, hvor du finder dig uoplagt, ukoncentreret og måske mindre social, ofte sover du også dårligere. Allergi symptomer opleves af mange selvom de tager næsespray eller medicin.

LumeeLamp kan være med til at gøre dit liv mindre besværligt i løbet af pollen sæsonen. LumeeLamp renser luften for organiske stoffer herunder pollen, ved hjælp af effektfuld UV-C lys.

Lad Lumeelamp hjælpe dig med at få UV-C lyset, til at rense dit indeklima mod pollen, du opnår hurtigt langt færre gener. Lumeelamp luftrenseren er en fantastisk hjælp, til et sundere indeklima. Med langt færre gener, og du kan få din nattesøvn tilbage.

Så nemt er det:

Når du bruger Lumeelamp UV-C luftrenseren i den lukkede funktion. Bliver pollen og andre småpartikler med luften ført gennem det lukkede lyskammer, hvor de bliver elimineret af UV-C lyset. Så enkelt er det, at få en sundere indeklima.

FÅ HJÆLP NU OM UV-C PRODUKTER
Gener fra voc og smog
Pige i seng med pollen allergi med Lumeelamp logo