SLIP EFEKTIVT FOR VIRUS OG BAKTERIER!

Brug af UVC-lys til at kontrollere COVID-19-pandemien gennem omfattende desinfektion er en meget effektiv og bæredygtig løsning (uden brug af ozon eller kemi), som er blevet testet af flere institutioner og undersøgelser. Metoden er effektiv til at kontrollere bekæmpelse af SARS-Covid-19. Da vira ikke bliver resistent mod UV-C lys er dette en effektiv løsning også mod kommende mutationer som f.eks Delta varianten.

UV-C stråling har været brugt på hospitaler og i medicinalindustrien i årtier, som desinfektion af operationsstuer, produktion og andre forhold, hvor et sterilt miljø er krævet, det gælder også i fødevareindustrien til desinfektion af fødevareemballager.

Med Lumeelamp får du en UVC-teknologi, der er i stand til at fungere i to tilstande:

  • Filtrering og Desinfektion af indeluft (med lukket kammer), som kan gøres i nærværelse af mennesker.
  • Desinfektion af rum, genstande og overflader i fravær af mennesker (åbent UV-C-kammer).
Tre Lumeelamp med Diplom
JA tak, jeg vil gerne beskytte mig selv og andre mod virus og bakterier.
tEGNING ÅBEN OG LUKKET FUNKTION

HVORFOR ER UV-C LYS SÅ EFFEKTIV?

Ganske enkelt fordi UVC lys har den egenskab at den eliminerer og uskadeliggør en lang række skadelige mikroorganismer herunder vira og bakterier. Patogener (sygdomsfremkaldende mikroorganismer) udvikler ikke resistens over for UV-C, og uskadeliggøres derfor sikkert i løbet af få sekunder.

Denne kombination er den mest effektive af alle kendte metoder til bekæmpelse af SARS-CoV-2-virus, samt andre vira og bakterier; desuden fjerner det allergener, fine støvpartikler (SMOG), giftige flygtige organiske forbindelser (VOC) og fjerner ubehagelige lugte fra luften.

Se mere i menuen: Om UVC

DESINFICERER INDENDØRS LUFT

Dokumenterede test har bevist, at indeluft som har passeret gennem lampen blot en gang, desinficeres og fjerner 99,9% af luftbårne vira og bakterier.

UV-C lys bekæmper også skimmelsvampens overflade og minimerer de luftvejsgener, der følger med skimmelsvamp.

Lampen er forsynet med et kulfilter, som øger en effektiv rensning af indeluften.

Samtidig får du en fantastisk luftrenser, som fjerner pollen, organiske partikler og SMOG samt ubehagelige lugte f.eks fra dårligt ventilerede rum og husdyr.
I lampens lukkede funktion, kan personer og dyr være til stede, mens luften desinficeres.

DESINFEKTION AF OVERFLADER

I den åbne funktion er det ikke kun indeluft, men også genstande og overflader, der udsættes for UVC-lys, som desinficeres grundigt (selv flere meter væk). Fjerner alle vira, skimmelsvamp, organiske partikler og bakterier på meget kort tid.

Denne funktion er et godt supplement til sprit, mundbind og den hyppige pandemi rengøring. Ekstra beskyttelse til dig, dine kunder og dem du vil beskytte.

I denne åbne funktion må mennesker og dyr ikke opholde sig i rummet.

Sterilizer Dual NX
ja tak til tryghed

KVALITET OG SIKKERHED

LumeeLamp produkter er lavet af materialer af højeste kvalitet, og vi bruger kun komponenter fra velrenommerede producenter f.eks. Philips. Alle produkter gennemgår restriktive kvalitetstest og har sikkerheds- og effektivitetstests leveret af uafhængige laboratorier. Denne enhed producerer ikke ozon i skadelige koncentrationer.

Enheden er lavet af stål med UV-C-resistent pulverlakering. Det indvendige lyskammer er dækket med en særlig beskyttende belægning med sølv ioner, der er modstandsdygtige over for UV-C stråling. Produkt kvaliteten garanterer en sikker og lang levetid. Garanterer lang holdbarhed og brugerens sikkerhed ved brug.

Klinik med voc og smog