Hvordan virker LumeeLamp?

Så nemt er det:

Placer LumeeLamp i det rum, du ønsker renset for skimmelsvamp, pollen eller desinficeret for bakterier og vira.

UV-C lyset går nu i gang med at bekæmpe de skadelige svampesporer.

Lumeelamp operer med UVC-lys teknik fra Philips, som har mere end 40 års succesrig erfaring på området, med at lade UV-C lys bekæmpe bakterier, svampesporer og andre helbreds skadelige partikler.

Skimmelsvamp med Lumelamp

Hvad med de svampesporer, som ligger dybt inde i mur- og træværk?

Lumeelamp kan dræbe skimmelsvamp på overflader og bekæmpe de flyvende svampesporer, men så lang tid årsagen til skimmelsvamp fortsat er til stede, vil ny skimmelsvamp opstå, derfor vil det altid være nødvendigt at finde og udbedre årsagen, hvis problemet skal løses 100%.

Dette er ofte en langsommelig, besværlig og en økonomisk dyr løsning, men absolut den bedste.

Indtil den helt rigtige løsning er fundet og det økonomisk er muligt at udbedre årsagen, er Lumeelamp luftrenser en fantastisk god investering i dig og din families sundhed. Lumeelamp bekæmper udover skimmelsvamp/sporer også vira, bakterier og ikke mindst pollen, så en hjælp til allergikere.

Når luftrenseren er i “åben” position.

Bekæmper den effektivt skimmelsvamp, vira og bakterier på alle overflader, der bliver belyst. Dette er en stor fordel for dig, som har indbo der er angrebet af skimmelsvamp.

Hvor effektiv er det – er der nogle test, der bekræfter det?

Det er et rigtig godt spørgsmål, som jeg har glædet mig til at besvare.

Der er lavet mange hundrede test som bekræfter UC-C lysets elliminerende effekt på bla. virus og organiske partikler.

Specifikt for Lumeelamp har et institut for bioteknologi har lavet en test på Lumeelamp Dual 36F luftrenser, som bekræfter, at efter 10 minutters UVC belysning af kontaktplade, var der en 98,7% reduktion af skimmelsvamp (Aspergillus brasiliensis).

Se test resultat her:

Bemærk også at staphylococcus kan fjernes fuldstændigt med UV-C lys.

Hvad så med den ubehagelige lugt og luften, der er fyldt med svampesporer?

Skimmelsvamp ved vindue

Når luftrenseren er i “lukket” position.

Renser den effektivt luften for luftbårne svampesporer og bakterier.

Den dårlige luft bliver ved hjælp af den lydsvage blæser, suget ind i bunden af luftrenseren, renset af UVC lyset, og blæses ud i toppen renset for bakterier og skadelige svampesporer, bakterier og skadelige mikropartikler. Din bolig fyldes nu  med ren luft.

Ved luft rensningen er Lumeelamp samtidig med til at fjerne den ubehagelige lugt, som med tiden sætter sig i tøj og indbo. Så den er også med til at give dig et lugtfrit indeklima.

Er der også noget dokumentation på det?

Lumeelamp lukket med luft flow pile

JA selvfølgeligt er der det.

Et institut for bioteknologi har lavet en konkret test med Lumeelamp Dual 36F luftrenser, som dokumenter effekten ved luftrensning af luftbårne sporer fra og konkluderer, at på et areal på 25 m2. er der efter 2 timer en reduktion på 46,41 % – efter 6 timer en reduktion på 68,51% og efter 20 timer en reduktion på hele 77,35% af svampe og skimmelsporer.

Hvad vil det betyde for dit indeklima? For de fleste, vil det være en fantastisk mulighed, for at kunne indånde mere ren luft, slippe for luftvejsgener og  generende lugt.

Har du et mindre rum, vil effekten øges, og har du et større rum, har vi en større model, der vil passe bedre til dit behov.

Se hele testresultatet her:

Du renser nemt overflader på (vægge, loft, gulve, vinduer m.m.) for skimmelsvamp.

Bekæmper effektivt svampesporer i dit hus, som kan forårsage allergi, astma og andre kroniske luftvejsproblemer m.m.

UV-C lys, har igennem adskillelige år bevist sin fantastiske effektivitet, både inden for fødevareproduktion og medicinalindustrien.

LumeeLamp UV-C lys bekæmper på kort tid alle kendte former for bakterier, vira, pollen og svampesporer fra skimmelsvamp.

Luftrenseren er meget nem at flytte fra et rum til et andet.
 

Når du benytter Lumeelamp i rum optil 20m2, anbefaler vi Lumeelamp Dual NX–                                                                                    Pris – Spar Kr. 600.- Nu Kr. 4890.-

Vil du benytte din Lumelamp luftrenser i rum op til 40m2, anbefaler vi Lumeelamp Dual NX 100 –                                              Pris – Spar Kr.900       Nu Kr. 6990.-

Har du større rum har vi denne løsning:

HVORFOR SKAL JEG INVESTERE I EN LUFTRENSER?

Vi ønsker alle sundhed og et godt liv for vores familie og os selv.

LumeeLamp renser ikke blot luften for disse skadelige svampesporer i luften, men renser også overflader for skimmelsvamp og andre svampesporer.

Viste du, at husstøvmider følger med høj luftfugtighed og skimmelsvamp. Disse er en endnu større helbredsrisiko.

Lumeelamp luftrenser er en fantastisk hjælp, til at få et langt sundere indeklima, og er en rigtig god investering i din families sundhed og trivsel.

Er du klar til at sikre dit hjem et godt indeklima, uden virus og bakterier samt helbredsgenerende organiske partikler.?

Hvis du virkeligt ønsker det bedste liv for din familie, så vil du gøre en fantastisk god investering i dig og din families trivsel, ved at anskaffe en luftrenser, der effektivt bekæmper disse skadelige virus og bakterier.

Samtidig renser den også lokalet for dårlig lugt fra f.eks. røg, husdyr og teen-age værelset samt indelukkede rum.

tEGNING ÅBEN OG LUKKET FUNKTION

Når du benytter din Lumeelamp luftrenser i rum op til 20m2, anbefaler vi                              Lumeelamp Dual NX                       Pris – Spar Kr. 600.-   Nu Kr. 4890.-

Jeg ønsker det bedste for mig og min familie.

Vil du benytte din Lumelamp luftrenser i rum op til 40m2, anbefaler vi                          Lumeelamp Dual NX 100 –                   Pris – Spar Kr.900    Nu Kr. 6990.-

Jeg ønsker det bedste for mig og min familie

Er du stadig i tvivl om, du skal investere i dig og din families helbred, er du velkommen til at kontakte os.